BEN CRISTOVAO & THE BAND - Vstupenky

Pořadatel: Karlovarské kulturní léto
17. 8. 2024
350 – 550 Kč

Ben Cristovao je zpěvák, textař, herec a profesionální jiu jitsu fighter. Mezi jeho největší hity patří skladby Bomby (29 mil. zhlédnutí na YouTube), Těžký váhy (32 mil), Padam (35 mil). Celkem mají jeho klipy na YouTube téměř 414 milionů zhlédnutí.

Jeho první mezinárodní hit se jmenuje Future Champs, vznikl ve spolupráci s polským producentem a DJem Tribbsem. Na ten navázal také v roce 2023, a to songem Brighter Day s polskou zpěvačkou Sarou James. Obě skladby hrají přední polská rádia. Ben Cristovao spolupracuje na hudební scéně s různými umělci - od mainstreamových interpretů až po alternativní žánrové umělce z Čech a Slovenska. Ben patří k našim nejposlouchanějším umělcům na Spotify, měsíčně mají jeho skladby na této platformě poslechovost k milionu.

Jeho poslední album ZVÍŘE vyšlo loni v listopadu. Jsou na něm silné songy jako například Nemusim nic – skladba má na Spotify přes 3 miliony přehrání, stal se také virálním na TikToku. Ve spolupráci s Calinem vydal na albu Ben také song Perignon. Celkem má album 11 skladeb.

Ben Cristovao se vrátil 10.11. 2023 potřetí do O2 areny. Na červen 2025 pak má jasný plán, a to vyprodat pražský Stadion Eden.

Ben je několik let aktivním veganem a zastáncem práv zvířat. Aktivně se účastní různých akcí a kampaní podporujících tuto myšlenku.

 

Časový plán (rámcový)

19:00 | Otevření areálu
20:30 | Ben Cristovao & The Band

Hudba