SAWSAME | KOKY | ROBIN ZOOT - Vstupenky

Pořadatel: Karlovarské kulturní léto
31. 8. 2024
250 – 450 Kč

SAWSANE

Sawsane je femcee a tanečnice , která se prezentuje v češtině a řadí se tak k špetce rapperek, které na domácí scéně máme. Tato karlovarská rodačka s iráckými kořeny je drzá a pro ostřejší slovo nechodí daleko. Tvorbu má aktuální , ale ráda odkazuje na kořeny , ze kterých rap vzešel. Její show je energická, živá , plná tance a freestylu.

 

KOKY

KOKY, český rapper pocházející z Ostrova u Karlových Varů a jeden ze členů nahrávací společnosti Milion+ Entertainment, známý svými hity jako “SOS” nebo “SAVE”.

Reprezentant Západočeského kraje se svou zcela novou show představí své debutové album “Stát Ve Stínu, Dotýkat Se Hvězd a album “SOS”, která se umístila na předních příčkách hitparád, přičemž můžeme očekávat také jeho současnou tvorbu a jeho nově chystající projekt. 

 

ROBIN ZOOT

Robin Zoot je český raper a spoluzakladatel věhlasného labelu Milion+. Je pověstný svou precizností a enormním zápalem dotáhnout vše do posledního detailu. Začátek roku zahájil turné po České republice, které získalo neskutečný ohlas na rapové scéně. Na koncertech byla představena nová deska PONYA, která se stala zanedlouho po vydání platinovou, a to díky úspěšným singlům jako je například letní hit Givenchy. Se svojí nabitou show dorazí v létě i do Karlových Varů a nemohli jsme si přát lepší závěr Karlovarského Kulturního Léta. 

 

Časový plán (rámcový)

18:30 | Otevření areálu
19:30 | SAWSAME
20:15 | KOKY
21:00 | ROBIN ZOOT

 

Hudba